Δώδεκα κορυφαίες επαγγελματικές συμβουλές ζωής

στις

* Σε κάθε εργασία πρέπει είτε να κερδίζετε είτε να μαθαίνετε. Και τα δύο είναι καλά. Και τα δύο μαζί είναι καλύτερα. Αλλά αν δεν βλέπετε ούτε το ένα ούτε το άλλο, σταματήστε την.

* Να επαινείτε δημόσια. Να κάνετε κριτική ιδιωτικά.

* Το ταλέντο και η ικανότητα θα σας βάλουν σε ένα μονοπάτι, αλλά δεν θα σας οδηγήσουν στον προορισμό. Αυτό εξαρτάται από εσάς.

* Μην καλείτε κάποιον περισσότερο από δύο φορές συνεχώς. Εάν δεν λάβουν την κλήση σας, αυτό σημαίνει ότι έχουν κάτι πιο σημαντικό να παρακολουθήσουν.

kariera

* Επιστρέψτε τα χρήματα που έχετε δανειστεί ακόμη και προτού ο δανειστής σας το θυμηθεί να τα ζητήσει. Δείχνει την ακεραιότητα και τον χαρακτήρα σας. Το ίδιο ισχύει και με τις … ομπρέλες ή το στυλό.

* Ποτέ μην παραγγείλετε ένα ακριβό πιάτο όταν κάποιος σας κάνει το γεύμα / δείπνο. Εάν είναι δυνατόν, ζητήστε τους να παραγγείλουν για εσάς φαγητό.

* Κάντε δωρεάν δουλειά για κάποιον από τον οποίο θέλετε να μάθετε πολλά. Εάν είστε καλοί σε αυτό που κάνετε, αυτή η δωρεάν εργασία οδηγεί σχεδόν πάντα σε μεγαλύτερες και καλύτερες ευκαιρίες.

* Προσδιορίστε ένα πρόβλημα, δημιουργήστε μια λύση, δημιουργήστε έσοδα από τη λύση.

* Ανοίξτε πάντα την πόρτα για το άτομο που έρχεται πίσω σας. Δεν έχει σημασία αν είναι άντρας ή γυναίκα. Δεν γίνεσαι μικρός βοηθώντας το κοινό.

* Σεβαστείτε τις διαφορετικές πολιτικές / θρησκευτικές απόψεις.

* Να είστε ευγενικοί στους ανθρώπους, ο καθένας λατρεύει να λαμβάνει καλή μεταχείριση από τους άλλους.

* Ντυθείτε καλά . Πάντα. Πολλά εξαρτώνται από το πώς φαίνεστε!