Ποια είναι 5 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να θεωρείτε δεδομένα;

στις

* Υγεία: Οι περισσότεροι δεν θα το συνειδητοποιήσουν μέχρι να είναι πολύ αργά. Ξεκινήστε να τρέφεστε σωστά από νεαρή ηλικία και αν έχετε παιδιά, ξεκινήστε τα από νωρίς. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το σωστό και υγιεινό φαγητό ως φάρμακο.

154565476_3712011058893415_4261057131039113038_n

* Ο καλύτερος φίλος: Δεν είναι το άτομο που έχει πολλούς φίλους ή πολλούς «καλύτερους» φίλους. Αλλά είναι αυτό που καλείτε για σχεδόν «οτιδήποτε» και αυτό το άτομο που έχει την στήριξη σας. Για το καλό και το κακό. Πολύ δύσκολο να τον βρούμε και πιο δύσκολο να αντικατασταθεί εάν χαθεί.

* Αξιόπιστος σύντροφος: Σήμερα ένας ειλικρινής, πιστός, αξιόπιστος, χιουμορίστας, μη διαταραγμένος σύντροφος είναι δύσκολο να βρεθεί. Εάν βρείτε αυτό το άτομο, αντιμετωπίστε το με σεβασμό και κρατήστε το για ολόκληρη καλή ζωή.

* Οικογένεια: Γενικά η οικογένεια είναι «πάντα» εκεί για εσάς. Μπορεί να σας ενοχλούν ή και μερικά μέλη της να είναι τοξικά. Αλλά θα πρέπει να έχετε μερικά μέλη της οικογένειας που θα σας υποστηρίζουν με υγιή τρόπο για τα «σκαμπανεβάσματα» της ζωής σας.

* Να ζεις: Η ζωή δεν είναι πάντα δίκαιη, αλλά ως επί το πλείστον είναι. Είναι οι «επιλογές μας» εκείνες που μας οδηγούν εκεί που φτάνουμε…