Οι άντρες προτιμούν τις έξυπνες, τολμηρές και σέξι και αποφεύγουν τις «πολύ καλές»

στις

Είστε άτυχες στον έρωτα; Ο φίλος σας δεν θέλει να «δεσμευτεί» σε σοβαρή σχέση ή ο σύζυγός σας σας συμπεριφέρεται υποτιμητικά; Σύμφωνα με το νέο βιβλίο Why Men Marry Bitches ((Γιατί οι άνδρες παντρεύονται τις σκύλες) ) της Σέρι Άργκοβ, ο λόγος για όλα αυτά τα δεινά δεν είναι άλλος από την καλοσύνη σας.

flirt_sucesfully Σύμφωνα με την ίδια, οι άνδρες δείχνουν να προτιμούν πάντα τις πιο έξυπνες, πιο τολμηρές και πιο σέξι γυναίκες, ενώ αποφεύγουν τις πολύ καλές ή όσες δείχνουν να εξαρτούν την ευτυχία τους από εκείνους.

Όπως και στο προηγούμενο βιβλίο της, Why Men Love Bitches, η συγγραφέας δεν χρησιμοποιεί την λέξη bitch με υποτιμητικό τρόπο αλλά για να περιγράψει μια δυνατή γυναίκα η οποία έχει δική της ταυτότητα και νιώθει ασφάλεια με αυτό που είναι. Και ενώ φαίνεται ως συμβουλή να ενθαρρύνει τις γυναίκες να είναι δυνατές, ανεξάρτητες και αινιγματικές, το κίνητρο πίσω από αυτό είναι να μπορέσουν να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον των αντρών.

Μύθος Νο 1:  Πρέπει να είστε τέλειες.Οι γυναίκες πιστεύουν ότι πρέπει να είναι τέλειες, όμορφες και πλούσιες για να κερδίσουν τον σεβασμό και την αγάπη που τους αξίζει. Όμως, μας λέει η συγγραφέας, οι άνδρες δεν παντρεύονται τις τέλειες γυναίκες αλλά τις ενδιαφέρουσες. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν ένας άνδρας γνωρίζει μία γυναίκα που μοιάζει υπερβολικά τέλεια, υπερβολικά γλυκιά ή υπερβολικά συγκαταβατική βαριέται εύκολα με αποτέλεσμα η σχέση να διαρκεί μόλις λίγους μήνες.

Μύθος Νο2: Πρέπει να γίνετε το σεξουαλικό του αντικείμενο

Το καλό σεξ δεν είναι αρκετό για να κερδίσει την καρδιά ενός άνδρα. Απλά επειδή κάποιος κοιμάται μαζί σας δεν σημαίνει ότι ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω. Σε αυτές τις περιπτώσεις σημαντικό ρόλο παίζει η πρώτη εντύπωση – και αυτή ξεκινάει από τα ρούχα. Τα αποκαλυπτικά ρούχα τραβούν τα βλέμματα αλλά δημιουργούν την εντύπωση στους άνδρες ότι η γυναίκα που τα φοράει είναι «εύκολη», δημιουργώντας τους ανασφάλειες σχετικά με τον αριθμό των εραστών που εκείνη είχε στο παρελθόν.

Μύθος Νο3: Πρέπει να είστε αυτό που θέλει εκείνος

Ξεχάστε τη φράση «Μου αρέσει ό,τι αρέσει σε εσένα». Όταν ένας άνδρας θέλει να είναι μαζί σας, θα δείξει ενδιαφέρον για τα πράγματα που σας αρέσουν και θα προσπαθήσει να τα κάνει πραγματικότητα. Αν καταφέρει να σας κάνει ευτυχισμένη, θα αισθάνεται πιο ασφαλής με τον εαυτό του και με τη σχέση σας. Όλα όσα κάνουν οι άνδρες τα κάνουν για να εντυπωσιάσουν κάποια γυναίκα – γίνετε αυτή η γυναίκα.

Τί θέλουν πραγματικά οι άνδρες

Μην είστε πολύ καλή: Σπάνια οι συγκαταβατικές γυναίκες αρέσουν στους άνδρες για μεγάλο διάστημα.

Παίξτε το άνετη: Δείξτε του ότι σας αρέσει, αλλά μην δείξετε ότι θέλετε να τον «δέσετε». Μην διεκδικήσετε τον ρόλο της συντρόφου, θα το αποζητήσει εκείνος από εσάς.

Μην πάτε αμέσως στο κρεβάτι: Οι άνδρες δεν εκτιμούν τίποτε περισσότερο από αυτό για το οποίο πρέπει να περιμένουν.

Κρατείστε αποστάσεις: Μόλις αρχίσετε και οι δύο να αισθάνεστε άνετα στη σχέση, μην του δείξετε ότι είστε διαρκώς διαθέσιμη. Έτσι ένα «βαρετό» τηλεφώνημα μπορεί να αποκτήσει ενδιαφέρον.

Δείξτε ότι έχετε και άλλες επιλογές: Αν πιστέψει ότι μπορεί να φύγετε από τη σχέση οποιαδήποτε στιγμή, θα εκτιμήσει περισσότερο αυτό που έχετε.